Reparatie

U kunt uw instrument natuurlijk voor reparatie aanbieden aan de allround muziekzaak in de buurt. Die is echter niet gespecialiseerd in saxofoons en klarinetten, en heeft vaak niet de gereedschappen en kennis in huis die noodzakelijk is voor een goede reparatie.
Als extra service is MRO Saxofoons voor noodrepaties  altijd bereikbaar (24/7).

MRO saxofoons is dé specialist met jarenlange ervaring in alle soorten reparaties. U kunt bij ons terecht voor zowel de kleine reparaties als voor de grote werkzaamheden inclusief uitdeuken en solderen. Deze worden allemaal in eigen werkplaats uitgevoerd. MRO saxofoons beschikt over de juiste gereedschappen en bijbehorende kennis zoals draaien/frezen, solderen, polijsten en uitdeuken.

De prijzen voor een reparatie zijn uiteraard niet standaard vast te stellen en zullen per individueel instrument worden vastgesteld. Vooraf krijgt U een prijsopgave. Mocht er tijdens de reparatie meerwerk nodig zijn dan nemen wij eerst contact op met de klant.

Ter indicatie : wij hanteren een werkplaats-tarief van 45 euro exclusief BTW.

 

Uiteraard krijgt U een factuur met specificatie van de uitgevoerde werkzaamheden.
Garantie op uitgevoerde reparaties is vanzelfsprekend.

Voor reparatie van vintage instrumenten maken wij zoveel mogelijk gebruik van originele reservedelen (indien mogelijk en beschikbaar).

Een defect instrument is natuurlijk zeer vervelend en altijd ongelegen. Vaak kunnen kleine reparaties diect in onze werkplaats worden uitgevoerd zodat U uw instrument weer kunt meenemen. U kunt hierbij denken aan :
1) Vervangen van nekkurk (saxofoon) of tapkurk (klarinet).
2) Installeren van kurk of vilt indien uw instrument opeens slecht bespeelbaar is.
3) Leaktest om lekken te lokaliseren.
4) Vervangen van een polster.