Nieuws

Paypal betalingen

  • Posted on: 25 November 2018
  • By: Mark

Vanwege sterk stijgende kosten en frauduleuze aankopen via de webshop zijn we helaas genoodzaakt om de betaling via Paypal uit onze standaard webshop betaalwijze te verwijderen. Betaling via de webshop is uitsluitend nog mogelijk via ideal en enkele andere internationale bankoverschrijvingen.
U kunt via Paypal betalen na overleg (via email) : koper betaald de paypal kosten. U krijgt hiervoor dan een handmatige factuur via mail doorgestuurd.
Contant betalen bij afhalen in de werkplaats in Heerlen (NL) en Attendorn (DE) blijft uiteraard mogelijk.

Alto King Zephyr serie III - MINT

  • Posted on: 15 October 2018
  • By: Mark

Een vintage sax in mint en originele condie verdient extra aandacht..... En zeer zeker als het een gewilde sax is! Deze altsaxofoon King Zephyr serie III is het perfecte voorbeeld hiervan. Wat een fraaie en bijzondere sax! Gebouwd rond mei 1940 in de USA, in de absolute toptijd van saxofoonbouw. Een echte tijdcapsule. Foto's zeggen meer als duizend woorden, dus kijk snel onder 'Occasions' of deze sax nog beschikbaar is. 

Alto Conn New Wonder I - Gold Plated

  • Posted on: 9 October 2018
  • By: Mark

Een zeer bijzondere sax is deze Conn altsaxofoon, gebouwd in december 1923. Deze is vrijwel identiek aan de ChuBerry, die enige maanden hierna werd geintroduceerd. Verschil : de finger nail Gis klep op de chuBerry..... Een zeer beperkt aantal van deze saxen werd geleverd in de gold plated versie. ze zijn zeldzaam en gewild. Vaak hebben ze dan een zeer fraaie en unieke gravering : dit exemplaar heeft de standaard Conn gravering die iets groter en uitgebreider is. Deze sax is in bijzonder goede staat, zonder slijtage of beschadigingen! En het belangrijkste : hij speelt geweldig!......

Nieuw Duits telefoon nummer !

  • Posted on: 2 July 2018
  • By: Mark

Speciaal voor de Duitse klanten heeft MROsaxofoons sinds 1 juli 2018 een nieuw mobiel nummer toegevoegd: +49 15151179146.
Het oude Nederlandse nummer blijft gewoon bereikbaar, maar WhatsApp berichten kunt U uitsluitend nog sturen naar het Duitse nummer.

MRO Saxofoons (Nederland) : +31 6 42143992
MRO Saxophone (Duitsland) : +49 15151179146

Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 en 22:00, zowel op werkdagen als in het weekend.

 

Yamaha YTS-62 purple logo versus YTS-32 purple logo

  • Posted on: 5 June 2018
  • By: Mark

Deze week kreeg MROsaxofoons een Yamaha YTS-62 purple logo binnen voor reparatie. Dat was een prima gelegenheid om de onderlinge verschillen tussen de YTS-62 en de YTS-32 te bepalen. Op de diverse internet-forums is veel info te vinden, en er wordt zelfs beweerd dat de YTS-32 een 'uitgeklede' versie is van de YTS-62. Is dit inderdaad zo?...... Tijd om beide saxen op de werkbank te leggen en ze nauwkeurig te inspecteren!