The Martin (Committee III altosax)

Van oorsprong ben ik een klarinettist. Een paar jaar terug speelde mij de gedachten om alt saxofoon te gaan spelen, zo gezegd zo gedaan en ben gestart met een (Yamaha) huursax . Door omstandigheden was ik gestopt maar wist dat er zeker een doorstart zou komen, en die is er nu dan ook :-) . 

Ik ben mij gaan verdiepen in verschillende merken nieuw oud de klank ervan, en wist snel dat het een oudere Amerikaanse Alt zou worden. Zo ben ik uiteindelijk bij Martin uitgekomen en de zoektocht begon. Verschillende zaken en restaurateurs gebeld en kwam terecht bij Mark waar ik mijn verhaal had voorgelegd. Mark had een "The Martin" liggen die nog gerestaureerd moest worden en wilde deze voor mij als eerstvolgende oppakken waar ik mee akkoord ging.  Echter het zou wel nog een tijdje duren voor deze gereed was. In de tussengelegen periode heb ik van Mark een Conn Pan American (zilver) gebruikt welke ook een geweldige klank heeft. Een korte tijd later werd ik door Mark benaderd en hij wist mij  te melden dat een collega in Amerika een Martin Committee III had. Deze kon Mark voor mij aankopen zodat ik eerder de saxofoon had die ik graag wilde hebben. 

Nu speel ik dus inmiddels met heel veel plezier een week op die Martin die Mark voor mij uit Amerika heeft laten komen en door hem afgesteld en nagekeken is. Tja, ik denk dat hiermee genoeg is gezegd over service en klantvriendelijkheid !!!!  Bedankt Mark.

M.vr.gr  Jos