Gästebuch

Es kann einige Zeit dauern, bis Ihr Beitrag im Gästebuch angezeigt wird. Um Spam zu vermeiden wird jeder Beitrag überprüft und nur dann veröffentlicht.

 

CONN 10 Naked Lady

14-01-2018

Thanks and respect to the Conn - specialist Mr. Mark Rutten for making it possible: He digged out a dreamdous Conn 10 M tenorsaxophone for me. The horn was built in 1937 and is in an unbelievable great condition. A real Killerhorn!

Many thanks for all the reserche, organisation support and service! This is very rare to find nowadays!

Marc


Selmer 9 klarinet

08-09-2017

Sinds een week heb ik een gereviseerde Selmer 9 uit '63 in huis. Instrument speelt heerlijk soepel en is vakkundig gereviseerd door MRO saxofoons. Ook geen woord teveel of te weinig over het instrument op de website. Verder erg tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding. 


Zeer tevreden

05-07-2017

Hallo Mark,

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de revisie van de bassaxofoon! De kleppen sluiten nu goed, er zit eindelijk weer een c1-klep op en het instrument straalt. En dat voor een mooie prijs, zeker niet duur. 

Pierre uit Heer.


Nog steeds zo blij me mijn Buffet Crampon Evette Schaeffer

16-03-2017

Ik ben nu sinds goede 3 maanden in het bezit van een klarinet Buffet Crampon Evette Schaeffer. Exemplaar uit 1967, elke dag zo blij mee, ben sinds september 2016 begonnen met klarinet les, toen een Yamaha huur exemplaar, omdat ik helemaal gek ben van klassieke muziek wou ik die warme klank hebben, een Yamaha kunststof ja dat is leuk om je eerste lessen mee te beginnen maar als je zeker weet dat je door wil gaan dan is het echt zaak om voor een houten klarinet te kijken. Op een mooie door de weekse dag met de auto van het Utrechtse naar Zuid Limburg gereden, dagje lekker gewandeld in de buurt van Epen, aan het eind van de middag met Mark afgesproken om naar aantal klarinetten te kijken. Hij speelde wat voor en die uit 1967 die werd het, direct verliefd op die klank, wat een warmte diepte. Afgesproken om het instrument op te sturen wat Mark ook prima heeft verzorgd. Nu paar maanden later speel ik elke dag met zo veel plezier op het instrument, blaast lekker weg, is mijn grote vriend geworden, steeds ga ik een stapje vooruit, als je begint is het nog best lastig, toon vorming, waar zitten alle noten maar geduld, elke dag kwartier oefenen, en je merkt echt vooruitgang. De service van MRO saxofoons is geweldig, ritje naar Zuid Limburg Heerlen, meer dan waard en combineer het met een mooie wandeling.


Vielen Dank - die Generalüberholung hat sich gelohnt!

04-12-2016

Hallo Mark
vielen Dank für die sehr gute Arbeit an meinem Amati Kraslice Toneking Alt Sax. Die Generalüberholung hast Du perfekt in dem vereinbarten Zeitfenster erledigt. Nun merke ich erst, wie wichtig neue Polster und eine neue Feinjustierung waren. Der Sound von meinem Toneking ist noch viel besser geworden! Das Ergebnis Deiner Arbeit: mein Sax zu spielen macht noch mehr Spaß. Gerne kann ich Dich und Deine Arbeit weiterempfehlen und werde mich bei allen Fragen rund um mein Sax gerne wieder an Dich wenden.
Beste Grüße
Sabine


mooie Selmer SA80 serie l gekocht

02-12-2016

Nog geen jaar geleden begonnen met saxofoon lessen. Dat was een voornemen voor 2016, op 60 jarige leeftijd. Mijn leraar, Jan de Ligt, meende dat ik na een korte periode op een huur alt- en tenorsax toe was aan een écht instrument en suggereerde de SA80. Ik vond hem bij Mark en ben zeer tevreden! Een prachtige verzilverde versie uit de eerste serie van december 1981. In top staat! Zó mooi dat Jan zich al heeft aangemeld als eerste koper indien ik er op uitgekeken zou raken...

De sax is helemaal in top conditie, speelt zeer fijn en voelt direct vertrouwd. De prijs was heel scherp, de afhandeling ging ook helemaal goed!

Beste Mark, dank voor deze beleving! Ik ben een tevreden mens!


Selmer full boehm Series 9

08-11-2016

Dag Mark,

Ik heb onlangs een Selmer Full Boehm bij u gekocht, namelijk via uw webshop. Alles van de omschrijving klopte. Dat wil zeggen dat ik geen ijdele preek uwerzijds heb geconstateerd op grond van uw occasion omschrijving. Wat een instrument!; Wie wilt er geen vintage Selmer Series 9 Full Boehm?; De stemming uitstekend, de intonatie is indrukwekkend. Bovenal is de conditie van het door u te koop gezette instrument zoals aangekondigd! Daarnaast heb ik van u op aanvraag eerlijk en gedetailleerd advies mogen ontvangen over uw ervaring m.b.t. mondstukken die passen bij Selmers (of vergelijkbare instrumenten) uit de goede jaren (dat is mijn mening; de selmer mark 6 tijd van Selmer en daar voor) van Selmer. U hebt naar eigen zeggen de klarinet goed nagekeken. Uw bevinden was dat revisie niet nodig was; Inderdaad heb ik tijdens mijn eerste speelervaring geen gebreken ondervonden.

Kortom: Als het gaat om vintiage klarinetten... Ga eerst informeren bij MRO voordat u andere inkoop-bronnen als marktplaats o.i.d. raadpleegt.

J.B. Wolf


Klarinet uit 1932

07-07-2016

Onlangs via de webshop een metalen klarinet (Selmer Master M15) gekocht. Prima communicatie, maatwerk mogelijk bij aflevering en het instrument was nog fraaier dan de toch gedetailleerde foto's deden vermoeden. Erg leuk, Mark heeft veel ervaring met vintage klarinetten, dat blijkt wel duidelijk. 

  


aankoop bariton saxofoon

19-04-2016

Ik heb een recentelijk een bariton saxofoon gekocht bij Mark. Dit was een hele prettige ervaring. Hij nam ruimschoots de tijd en het was duidelijk dat hij veel verstand had van zaken. Toen bleek dat ik me vergist had in bustijden was hij zelfs zo aardig om mij af te zetten op het station. Al met al zeker een aanrader! (De saxofoon speelt overigens ook erg lekker :) 


selmer collectie

11-10-2015

Ik had nog een oude klarinet merk Selmer liggen van grootvader en wou wel eens weten wat hij huidige waard was . Ben op zoek gegaan via internet en heb de website van MRO Saxofoons gevonden . Vermits de klarinet al jaren in de kast lag had hij dringend een onderhoud nodig . Bij MRO krijg ik een vakman met grondige kennis ,vriendelijk , snelle service en goedkoper dan de meeste andere herstellers, en hij heeft een voorraad oude onderdelen . Ondertussen heb ik al mijn klarinetten laten reviseren door Mark , ik wil gewoon niemand anders meer . 

Moens Steven ,Belgie

 


Saxofoon revisie

10-10-2015

Ik heb inmiddels 3 saxen laten reviseren en ben heel tevreden. Ik ging altijd naar Het Saxofoonhuis in Deventer omdat ik zeer ontevreden was over de saxrevisies hier in de omgeving. Ik ben blij dat ik met Mark in zee ben gegaan. No-nonsense, vakkundig en een goede service, dat is wat je krijgt bij MRO. Een goede kennis van zaken op het gebied van vintage saxen en daarom een goede sparringspartner om lekker te philosoferen over de beste aanpak voor jou sax. Ga zo door!


Aankoop altsax King Zephyr

07-09-2015

Ik heb recent een mooie King Zephyr altsax bij MRO Saxofoons gekocht. In de werkplaats kun je zien dat je met een professional te maken hebt die veel verstand heeft van saxofoons en klarinetten. Goede uitleg en tips over de sax die ik gekocht heb en hij gaf ook duidelijk advies over een andere oude sax waar ik zelf wat aan wil aan knutselen. Heerlen is voor mij een eindje rijden, maar voor een servicebeurt kun je een sax ook gewoon naar hem opsturen. Ga ik zeker doen! Je bent bij MRO in goede handen, een aanrader!

Alphons van de Ven


Algemene ervaring MRO saxofoons

05-09-2015

Ik ben al langer klant bij MRO saxofoons en heb in de loop der jaren verschillende saxofoons uit USA laten importeren en aansluitend laten reviseren. De service is zeer goed, waarbij goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant, de omstandigheden in de markt (b.v. wel/niet importeren), de toestand van de sax en de mogelijkheden van onderhoud cq revisie. De revisies zijn van uitstekende kwaliteit en in geval van problemen worden deze snel en vakkundig opgelost. Last but not least: zeer betaalbaar. MRO saxofoons is specialist in vintage saxofoons, maar zeker ook van de moderne versies, inclusief klarinetten. Bij aankopen wordt een vakkundig advies gegeven en dat heeft me tot op heden niet teleurgesteld. In mijn ogen een absolute aanrader.


Aankoop Couesnon Monopole altsax

02-09-2015

Onlangs bij MRO Saxofoons een prachtige Besson / Couesnon Monopole 2 altsax gekocht voor een zeer schappelijke prijs.  Goed verpakt per post verzonden en snel ontvangen kortom: ZEER GOEDE SERVICE !!!!    Veel dank en  vast wel tot een volgende deal.  

Bo van de Graaf


Revisie tenorsaxofoon Dolnet Bel Air

26-08-2015

Voor de zoveelste keer heb ik een Dolnet saxofoon naar MRO Saxofoons gebracht. Dit keer een heel bijzondere, gebouwd in 1950 en gekocht in 1952 door een bekende Brabantse beroepsmuzikant. Ik kreeg een foto uit de jaren 50 van zijn orkest met de desbetreffende saxofoon erop. Dat vroeg natuurlijk om een bijzondere revisie. En MRO Saxofoons is daar bij uitstek geschikt voor.
Een paar weken geleden kreeg ik hem terug: Mijn Dolnet uit 1950 maar in nieuwstaat. Uitgevoerd met zwarte Roopads. Hij speelt werkelijk geweldig. Op naar de volgende revisie, en hulde aan Mark.

Leopold Wijdeveld


Modificatie Altsaxofoon Conn

24-08-2015

Dank je wel voor de aanpassing op mijn alt saxofoon. Na mijn ongeluk waarbij ik 3 vingerkootjes verloor, kan ik nu weer spelen. Ik had de hoop al opgegeven dat ik ooit weer 'normaal' zou kunnen musiceren. Jij hebt dat voor mij mogelijk gemaakt! Thnxs!

Manuela Delhaes.


Aankoop klarinet Buffet Crampon Evette Schaeffer Master Model

07-07-2015

Na een mailwisseling al veel info gekregen van Mark over diverse Buffet klarinetten en op een mooie zomeravond naar Limburg gereden. Verschillende klarinetten uit kunnen proberen en mijn keus is gevallen op de Buffet Crampon Evette Schaeffer Master uit 1969. Na meer dan 25 jaar op een Noblet te hebben gespeeld is dit een verademing: blaast makkelijker aan, mooie toon en zelfs het hoogste register komt er goed uit, iets dat altijd een probleem voor mij was. Erg praktisch als je verschillende soorten kunt proberen i.p.v. via Marktplaats elke keer maar eentje en wie weet over 't hele land verspreid. Bij MRO Saxofoons weet je dat die goed gereviseerd is en met een jaar garantie! Dus ik hoop dikke maatjes te worden met mijn Master klarinet....

Anja Middel


Aankoop klarinet Buffet Crampon

02-07-2015

Ik ben erg blij met mijn bij jou aangeschafte Buffet Crampon uit 1937. Hij speelt mooi en soepel en ziet er zeer netjes uit (mooi en goed gereviseerd). Inmiddels ben ik ook wat aan het monstuk gewend en speel nu lekker weg.

Sjoerd Gagal


Aankoop tenorsaxofoon Grassi Ida Maria Professional 2000

17-12-2014

Nog is bedankt voor de goede info over de Tenor Sax Grassi lda Maria Professional 2000 (1985). Hij speelt met geweldige klank, spreekt makkelijk aan en heel soepel.

Ronny Ronkes - België


Aankoop klarinet Buffet Crampon Evette Master Model

03-12-2014

Beste Mark,
Ik heb de Buffet Crampon Evette Master nu enkele dagen, en ondanks dat ik flink aan de weg moet timmeren is het een genot om op dit wonderfijne instrument te spelen! Merci voor je goede advies en vakmanschap! Salut,

Luc Pluijmaekers - België


Seiten